miércoles, 15 de mayo de 2013

1ª EDICIÓ UT LA MOLA.






PROGRAMA:
 Divendres,17 de maig 2013
    Recollida d´aliments de 20:00 a 21:00*
    Sortida sub 24 hores a les 21:00**
    Lloc al parking del carrer de Fátima,Terrassa.

 Dissabte,18 de maig 2013
    Recollida d´aliments de 00:00 a 01:00*
    Sortida sub 20 hores a la 01:00**
    Lloc al parking del carrer de Fátima,Terrassa.

Hora aproximada d´arribada dels 2 grups entre les 20:00 i 21:00.
Al acabar farem la foto de grup,sorteig de material entre els asistents i per finalitzar un sopar lliure e informal al “buffet mediterrani-oriental” del Centre Comercial Eroski de Terrassa.

* aliments prioritaris son: llet,caldo,galetes,farina,sucre…hi haura una furgo de creu roja,i si no jo mateix o recollire i o portare al “rebost”   http://www.elrebostdeterrassa.cat/
**  máxima puntualitat.ja que abans de sortir omplirem una fulla amb el nom,telèfon,email de cada participant. Per el mateix control de l´organització.

ANOTACIONS:
-Podeu deixar una petita bossa al cotxe de suport.
-No hi ha briefting de sortida, mireu el blog: http://utlamola.blogspot.com.es/    on d´escriu el recorregut amb detall i molta foto.
-Si algú no pot arribar a temps per la sortida del grup sub 24, té posibilitat de que el deixem al AV1, hora limit 23:00 aprox. i reagrupar-se al grup.
-Si os voleu afegir a la segona part del ultra desde el Parking del Coll d´Estenalles,situat al km 14,8 de la ctra BV-1221 de Terrassa a Talamanca.
 Cal seguir la pista asfaltada direcció el cim del Montcau,o al Coll d´Eres…Mireu la taula de temps de pas…son aproximacions.
  Track segona part ut la mola: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4173353
       Desprès si cal ja aniriem a buscar els cotxes que es deixin alla.
-Si voleu fer una ruta circular per tornar al Coll d´Estenalles,puc dissenyar una ruta de 20,30,40 kms.

Contacteu en aquest casos especials directament amb l´organitzador.


 DADES TECNIQUES:
Distància: 100 kms en semi-autosuficiencia. No esta marcada la ruta. Molt corriol…                            Track:     http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3920918
Desnivell positiu 5000m
Avituallaments : 7 + 2 complementaris + fonts naturals
Mitjans: tenim un vehicle 4x4 pel seguiment de cada grup, només per el transport dels avituallaments,bossa participant, no es cap taxi, mesureu les vostres posibilitats.

AV1    km13       Ctra de Talamanca BV-1221,km 10,8 aprox. entre la Font de L´ Olla i el parking
de  l´Alzina del Sal.lari.
AV2    km 22,5   Coll de Grua, accés exclusiu 4x4.
AV3    km33,5    Parking Casa de la Muntada,accés per ctra BV-124 de Castellar del Vallés a St Llorenç  Savall, passat el km17 indicatiu “Marquet de la Roca”.
AV4    km41,5    Parking Casa del Marquet  de la Roca,accés idem av3. AQUEST AV ES FARA AL PARKING I NO COM INDICA EL WIKILOC ,al arribar a la casa del Marquet de la Roca cal baixar el corriol “pilona de fusta” fins al parking i desde alla seguir la pista amunt.
AV5    km 53,5   Mura, a la Font de l´Era,accés per carrer St. Antoní. Població amb encant,es pot aparcar a les afores i creuar-lo a peu.
AV5.1 km64       “complementari” desprès de pujar la “cansalada”, a la pista forestal del Camí Ral a Manresa. Accés exclusiu 4x4.
AV6    km 71      Rellinars, a les afores hi ha les Fonts de Rellinars,accés per carrer St Pere i Emili Riera,passar el pont de la antiga fabrica-molí, girar per la primera pista forestal i seguir-la fins les fonts. Accés una mica complicat per turismes baixos.
AV6.1 km 85.     “complementari” Casa de l´Obac-la Pastora,accés per ctra BV-122 de Terrassa a Rellinars km 9,8,petit parking.Seguir a peu la pista forestal uns centenars de metres per arribar a la casa.
AV7    km 90,5   Ctra BV-122 de Terrassa a Rellinars, km 6,5 aprox. “pont” hi ha petit parking de terra.

Tindreu aigua,cocacola,café,cervesa,suc,isotonic,xocolata,truita de patata i ceba,pa,embotit,coca casolana,macarrons amb tomaquet i tonyina,fruits secs,xuxes,alguna peça de fruita,etc,etc…
Per a consumir en els mateixos avituallaments, si teniu que reomplir el camel o bidó utilitzeu les fonts…


 ALTIMETRIA***:




TAULA DE TEMPS DE PAS ***:







*** Temps,distancia i desnivell aproximats.

 MATERIAL RECOMENAT I DE SEGURETAT:
 Menjar calòric per ser Semi-autosuficient “barretes,gel,isotonic,etc”
 Motxilla amb sistema d´hidratació 1 litre min.
 Got reutilitzable. “així no generem residus als avituallaments”
 Frontal amb piles de recanvi.
 Impermeable o Paravent.
 Gorra,buff,ulleres de sol,cremes,etc.
 Manta supervivencia.
 Vena elàstica,antisèptic.
 Telèfon mòbil amb la bateria carregada.
 GPS amb el track i waypoints de la ruta.
 Camara fotos



PARTICIPANTS:
Els participants dipositaran els aliments voluntariament a la sortida de cada grup, si es fa una part del recorregut sera al final.
Els participants ho fan sota la seva responsabilitat,eximiexen a l´organitzador de reclamacions o demandes resultants dels danys que puguin succeir a ells i els seus materials.
En cas d´accidents procediu a fer us del servei d´emergencies 112 i la  llicencia  federativa.
Respecteu l ´entorn,estem dins el Parc Natural de St Llorenç del Munt i la Serra de l´Obac.No volem futurs problemes.

Per apuntar-se deixeu un comentari al “face”o al “foros tierra vertical” amb el grup que voleu pendre part  “sub24,sub20 o el tram que fareu”…recordar que els 2 vehicles només son per el transport
del avituallament i la bossa, no es cap taxi. Mesureu el vostre estat físic abans de decidir….no aneu sols, feu el recorregut amb grup i gps,ja que hi ha molts camins.



L´ORGANITZADOR:
La meteorologia no serà cap condicionant per l´anul.lació del recorregut, en qualsevol cas es podrà optar per una variant,o retallada del recorregut inicial.
L´organitzador no es fa responsable dels danys produits per els participants.
Per poder fer front a la despesa generada dipositare una guardiola a la sortida,en el moment de pendre les dades dels participants pq voluntariamente facin un donatiu ( $ ) per la propera edició,així com si es vol aportar algun producte ja siguin begudes,aliments,obsequis,etc…
d´això no en faig negoci.
 Ja tenim prou curses organitzades!!



TAXI
Teletaxi Terrassa: 93 735 66 66 i 93 735 77 77



   MOLTES GRACIES  A TOTS.


No hay comentarios:

Publicar un comentario